Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

GRAVITY ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Την Παρασκευή 3/1/2014 στις 21:00 η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας θα προβάλει την ταινία με τίτλο GRAVITY,στο Πνευματικό Κέντρο ΄Αμφισσας.Η ταινία θα προβληθεί και την Κυριακή 5/1/2014 στις 21:00 στον ίδιο χώρο.Η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
περίληψη
Θεαματικό, αγωνιώδες, όμορφο, ασφυκτικό, αληθινά τρομακτικό και μια δόση μεταφυσικό. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με εταιρείες και ηθοποιούς, ο Κουαρόν κατάφερε να γυρίσει μία από τις ταινίες που υπόσχεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά κεφάλαια της χρονιάς.

υπόθεση
Η Δόκτωρ Ράιαν Στόουν είναι μια ιατρική μηχανικός στην πρώτη της διαστημική αποστολή και συνοδεύεται από το βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, επικεφαλής της αποστολής, που βρίσκεται στην τελευταία του πτήση πριν συνταξιοδοτηθεί. Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, ο διαστημικός σταθμός καταστρέφεται και οι Στόουν και Κοβάλσκι μένουν ολομόναχοι στο διάστημα, αγκιστρωμένοι μόνο ο ένας στον άλλον, σε μια ατέρμονη κάθοδο στο σκοτάδι. Η εκκωφαντική σιωπή τούς επιβεβαιώνει ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη και κάθε ελπίδα σωτηρίας.Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα ελαττώνει το οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μπορεί να απαιτεί να βυθιστούν ακόμα πιο μακριά, στην τρομακτική απεραντοσύνη του διαστήματος.
Official trailer:http://www.youtube.com/watch?v=OiTiKOy59o4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου