Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/11/2013 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11/2013 Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Την Πέμπτη 14/11/2013 στις 21:00 η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας,θα προβάλει στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας,την ταινία Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,σε σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Μισέλ Φάιφερ και Τόμι Λι Τζόουνς.Η ταινία θα προβληθεί και την Κυριακή 17/11/2013 και ώρα 20:30 στον ίδιο χώρο.
Περίληψη
Τo «Επικίνδυνη Οικογένεια» σε σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν και παραγωγή του Μάρτιν Σκορτσέζε σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του διάσημου σκηνοθέτη στο είδος της περιπέτειας. Γνωστός για τα ατμοσφαιρικά του θρίλερ, ο Μπεσόν διασκευάζει το βιβλίο «Bad Fellas» του Τονίνο Μπενακουίστα σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Μίκαλε Καλέο («Sopranos») και το αποτέλεσμα είναι μια μαύρη κωμωδία με καταιγιστική δράση.

Υπόθεση

Μπορεί το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να λειτουργεί άψογα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να προστατέψει τους μάρτυρες από τον ίδιο τους τον εαυτό. Ειδικά, αν πρόκειται για πρώην μέλη της μαφίας που είναι εθισμένα στην παρανομία. Ο Φρεντ Ματζόνι, ένας σκληροτράχηλος και βίαιος Αμερικανός μαφιόζος μετακομίζει με τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά σε μια ήσυχη κωμόπολη της Νορμανδίας υπό την επίβλεψη ενός πράκτορα του FBI. Ομως, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φύση των ανθρώπων και η οικογένεια Ματζόνι θα υποκύψει ξανά στις εγκληματικές της συνήθειες. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μερικοί «παλιόφιλοι» από τη Νέα Υόρκη αποφασίσουν να επισκεφτούν τη Γαλλία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η γραφική και ήρεμη γαλλική κωμόπολη θα γίνει σύντομα το σκηνικό μιας εκρηκτικής αντιπαράθεσης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου